Karel Van Den Broeck

Boekingskantoor & Artiestenbureau

 

Jan Smit

Op aanvraag


Terug naar overzicht  Jan Smit

  Jan Smit begon op 10-jarige leeftijd zijn zangcarrière in de hoogtijdagen van BZN. Nu is hij het middelpunt van andere talentvolle Volendamse muzikanten als Nick & Simon en 3JS. Als insider en ‘oude rot’ in het vak weet hij precies waar de enorme populariteit van Volendamse acts aan te danken is. "Wij zijn allemaal singer/songwriters die schrijven wat ons hart ons ingeeft. En we zijn strebers. We willen overal de beste in zijn.

  Een band als BZN is de meest populaire popgroep ooit in Nederland met de meeste hits, meer dan de Stones en de Beatles. Het verschil met nu is dat de nieuwe lichting uit Volendam de jeugd te pakken heeft gekregen. Dat is in de geschiedenis van de palingsound nooit eerder gelukt.”

  Inmiddels is de noodgedwongen stilte van Jan voorbij en dat wordt volop gevierd met de Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour, die op 9 oktober van start is gegaan. Jan speelt, begeleidt door zijn eigen band, twee uur lang liedjes van zijn nieuwe album en zijn grootste hits, waarvan sommige in een nieuw jasje zijn gestoken. Ook speelt Jan voor het eerst zelf gitaar, iets wat hij altijd al graag wilde doen maar nooit eerder durfde.

  Het plezier straalt er als vanouds weer vanaf, al heeft hij het afgelopen jaar geleerd grenzen te stellen. Jan: "Ik ben blij dat ik weer kan zingen, maar heb de gekte rondom mijn persoon nu beter onder controle. Ik wil me focussen op deze tour en that’s it! De rest van de dagen ben ik vrij.”  Eigenschappen

  Omschrijving act Schlagers
  Doelgroep Familiepubliek
  Prijsklasse Op aanvraag  Aanvraag voor een vrijblijvende optie

  Artiest: Jan Smit
   
  Naam * 
   
  E-mailadres * 
   
  GSM/ Tel.: 
   
  Datum event * 
   
  Locatie * 
   
  Soort optreden 
   
  Aanvang optreden * 
   
  Duur optreden 
   
  Klank en licht voorziening 
   
  Verwacht publiek 
   
  Opmerkingen over event 
  Tel op vijf plus zes =
  E-mailadres *
   

  * Deze velden zijn verplicht.  Jan Smit
  Jan Smit 2013Volg ons via:
Nieuwsbrief

Naam *
E-mailadres *


Contact info:

KVDB
Theater- & Organisatie bureau

Antwerpsesteenweg 174E
9140 Tielrode - Belgie
Tel +32 (0)3 771 30 48
info[@]kvdb.be