Karel Van Den Broeck

Boekingskantoor & Artiestenbureau

 

Frans Duijts

* * * * * *


Terug naar overzicht  Frans Duijts

  Frans Duijts toerde al enige jaren door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Een baan waar hij, naast zijn werk bij het familie sloopbedrijf Duijts, toevallig in rolde. Op zijn dertiende begon hij met een drive-in show en later ging hij met artiesten mee als geluidsman. "Ik moest de microfoon testen en dan gaf ik een mooi showtje weg, meestal met nummers van André Hazes”, aldus Frans. Dat deed hij zo goed dat op een gegeven moment de vraag kwam of hij een optreden als Hazes-imitator kon verzorgen tijdens een feest. Van het een kwam het ander en voor hij het wist had Frans er een baan bij.

  In 2010 kwam Frans Duijts met zijn derde album: ‘Leef je droom’. Dit album werd een volwassen, rijk geproduceerd album met een mooie balans tussen ballads, mid-tempo nummers en up-tempo songs. Nog in datzelfde jaar mocht Frans Duijts wederom een platina award in ontvangst nemen voor de verkoop van meer dan 50.000 exemplaren van dit album.

  Inmiddels heeft Frans Duijts de eerste nummer 1 hitnotering op zijn naam geschreven met zijn single ‘Morgen is pas morgen’, geschreven door het schrijversduo Nick Schilder en Roel van Velzen.

  In maart is het nieuwe album van Frans Duijts getiteld ‘Alles met je delen’ uitgekomen. Dit album bereikte binnen een week de gouden status wat betekend dat er meer dan 25.000 exemplaren over de toonbank gingen. Het is een eigentijds en fris album met nummers van o.a. Tom Peters, Willy Sommers, Manfred Jongenelis en Jochem Fluitsma. Daarnaast staan er een aantal nummers op die door Frans zelf zijn geschreven.

  De derde single van het album is een duet met Django Wagner ‘In ons café’.

  Het idee om een duet te schrijven is in 2011 tijdens het Waalkadefeest ontstaan. Django was daar toen als gastartiest. Nadat ze op de Waalkade een duet hadden gezongen kwamen ze op het idee om een duet te schrijven, bijna een jaar later is het resultaat er en is 'In ons café' de derde single van het nieuwe album van Frans 'Alles met je delen'.

  In 2011 heeft Frans ook voorzichtig een eerste voet gezet in het Vlaamse land.
  Zijn single ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ werd opnieuw uitgebracht bij onze zuiderburen en werd direct gebombardeerd tot ‘Cyclocrosshit 2011-2012’.
  Om het Vlaamse publiek uitgebreid kennis te laten maken met Frans, heeft hij eind maart tijdens de 7e editie van het Schlager Festival in Hasselt optreden met o.a. Willy Sommers, Dana Winner en Christoff en Bart Kaëll.  Eigenschappen

  Omschrijving act Nederlandstalig
  Doelgroep Familiepubliek
  Prijsklasse * * *  Aanvraag voor een vrijblijvende optie

  Artiest: Frans Duijts
   
  Naam * 
   
  E-mailadres * 
   
  GSM/ Tel.: 
   
  Datum event * 
   
  Locatie * 
   
  Soort optreden 
   
  Aanvang optreden * 
   
  Duur optreden 
   
  Klank en licht voorziening 
   
  Verwacht publiek 
   
  Opmerkingen over event 
  Tel op drie plus vijf =
  E-mailadres *
   

  * Deze velden zijn verplicht.  Frans Duijts
  FRANS DUYTS 01 FRANS DUYTS 03Volg ons via:
Nieuwsbrief

Naam *
E-mailadres *


Contact info:

KVDB
Theater- & Organisatie bureau

Antwerpsesteenweg 174E
9140 Tielrode - Belgie
Tel +32 (0)3 771 30 48
info[@]kvdb.be