Karel Van Den Broeck

Boekingskantoor & Artiestenbureau

MENT Party Band

* * * * * *


Terug naar overzicht  MENT Party Band

  De MENT PARTY BAND is meer dan een gewone coverband.
  De band is verbonden met muziekzender Ment tv, de meest bekeken digitale zender van Vlaanderen.

  Frontman is acteur/zanger David Michiels.
  Je kent hem wellicht als Wim uit Familie. Maar David speelde ook verschillende jaren naast Jacques Vermeire in Verschoten en zonen, speelde gastrollen in series als De Zonen van Van As, Spoed, F.C. De Kampioenen, De Kotmadam, Flikken, Zone Staden Aspe.
  David speelde daarnaast ook mee in tal van theater- en musicalvoorstellingen zoals Peter Pan en De Drie Biggetjes en maakte hij deel uit van de vtm Soap Band.

   

  Deze dynamische live band met 4 topmuzikanten (onder muzikale leiding van Marc Cortens) brengt de grootste en beste hits in zalen, feesttenten én in openlucht in een set van 1x90 min.

  Alle grote Vlaamse en Nederlandse hits worden in origineel klinkende dansbare en meezingbare medleys gegoten. En ze brengen één van de Ment gezichten (bijv. Eveline Cannoot) mee voor een spetterend gastoptreden.

   

  Op het repertoire staan liedjes als: Marijke, Dromen zijn bedrog, Laat het gras maar groeien, Ik wil je, Als de nacht verdwijnt, Dos cervezas, Laat de zon in je hart, Jij doet de wolken verdwijnen, Heb je even voor mij, Zij gelooft in mij, Een beetje verliefd, Mooi ’t leven is mooi, Ik krijg een heel apart gevoel vanbinnen, Soldiers of love, Het kleine café aan de haven, Hij speelde accordeon, de Marie Louise, Ik mis je elke dag, Jij bent de zon, Ik mis je zo, Sexy als ik dans, Ik hou van U enz….
  Al deze nummers worden in medleys gespeeld - in soms verrassende arrangementen - maar steeds herkenbaar, meezingbaar en boordevol ambiance.

  In de uitkoopsom zit ook steeds een campagne met 85 tv spots op Ment en een gastoptreden van een Ment gezicht (meestal Eveline Cannoot).  Eigenschappen

  Omschrijving act Nederlandstalig
  Doelgroep Familiepubliek
  Prijsklasse * * * * * *  Aanvraag voor een vrijblijvende optie

  Artiest: MENT Party Band
   
  Naam * 
   
  E-mailadres * 
   
  GSM/ Tel.: 
   
  Datum event * 
   
  Locatie * 
   
  Soort optreden 
   
  Aanvang optreden * 
   
  Duur optreden 
   
  Klank en licht voorziening 
   
  Verwacht publiek 
   
  Opmerkingen over event 
  Tel op vijf plus een =
  E-mailadres *
   

  * Deze velden zijn verplicht.  MENT Party Band
  mentVolg ons via:
Nieuwsbrief

Naam *
E-mailadres *


Contact info:

KVDB
Theater- & Organisatie bureau

Antwerpsesteenweg 174E
9140 Tielrode - Belgie
Tel +32 (0)3 771 30 48
info[@]kvdb.be