Karel Van Den Broeck

Boekingskantoor & Artiestenbureau

Ann Van Elsen

Op aanvraag


Terug naar overzicht  Ann Van Elsen

  Nog tijdens de looptijd van haar jaar als Miss België stapt Ann in de media.
  Sinds oktober 2002 maakte ze deel uit van de MEDIAMADAMMEN op VT4, de zender waarop ze sindsdien eveneens te zien is als omroepster.
  Niet evident als je weet dat Ann ook nog studeerde aan het VLEKHO, licentie handelswetenschappen. Ze had al een diploma marketing op zak maar wou koste wat het kost ook haar huidige studie afwerken.
  Ann presenteerde Summerdate (VT4), was kapitein van de vrouwenploeg in het Swingpaleis (VRT) tijdens twee seizoenen, was reporter in HoeZo (VRT 2005), samen met Tanja Dexters was ze te zien in Beste Vrienden (VRT), samen met Sophie Dewael presenteerde ze De Brandkast (VT4, 2005), presenteerde Onder Hoogspanning en presenteert voorjaar 2007 aan de zijde van Félice in Super Talent.

  Vanaf januari 2008 ging Ann aan de slag bij Radio Donna voor het programma 'Sunday Match'. 23.00u. Vanaf de oprichting van MNM (5 januari 2009) presenteert ze samen met Dave Peters 'De Ann & Dave Show', tot het moment Ann gaat bevallen van haar eerste kindje, June. 

  In het VT4-programma Mama's Mooiste kon Vlaanderen de laatste weken voor de bevalling volgen tot enkele weken erna. Een ontroerend document. Niet zoveel later gaat Ann terug aan de slag bij MNM maar nu solo en niet langer in duopresentatie met Dave Peters. Ze wordt vast opgenomen als presentatrice in het programma Huizenjacht (VT4, 2010 tot 2012).

  Belangrijke merken ontdekken de impact van Ann op het grote publiek. Zo zetten Pantène en Kruidvat haar in voor campagnes. Je zou haar kunnen beschrijven met woorden als geloofwaardig, empatisch, gedreven en mondig, mooi, mama, jonge getalenteerde vrouw. Aspecten die haar divers inzetbaar maken. Na tien jaar in de media is Ann Van Elsen duidelijk een vaste waarde geworden.  Eigenschappen

  Prijsklasse Op aanvraag  Aanvraag voor een vrijblijvende optie

  Artiest: Ann Van Elsen
   
  Naam * 
   
  E-mailadres * 
   
  GSM/ Tel.: 
   
  Datum event * 
   
  Locatie * 
   
  Soort optreden 
   
  Aanvang optreden * 
   
  Duur optreden 
   
  Klank en licht voorziening 
   
  Verwacht publiek 
   
  Opmerkingen over event 
  Tel op zes plus twee =
  E-mailadres *
   

  * Deze velden zijn verplicht.  Ann Van ElsenVolg ons via:
Nieuwsbrief

Naam *
E-mailadres *


Contact info:

KVDB
Theater- & Organisatie bureau

Antwerpsesteenweg 174E
9140 Tielrode - Belgie
Tel +32 (0)3 771 30 48
info[@]kvdb.be