Karel Van Den Broeck

Boekingskantoor & Artiestenbureau

Dennie Damaro

*


Terug naar overzicht  Dennie Damaro

  Dennie schuimt al 25 jaar met succes het Vlaamse -en Nederlandse land af om met zijn ambianceliedjes menig feest of evenement in lichterlaaie te zetten
  Zijn fanclub (+/- 500 leden) bestaat reeds 23 jaar en heel wat trouwe fans volgen zijn vele optredens dan ook op de voet.
  Dennie is een geboren entertainer die de steile opgang van de schlagermuziek in Vlaanderen van zeer dichtbij heeft gadeslaan.
  Dennie is met z'n aangepast en gevarieerd liedjesprogramma ook een veel gevraagd artiest voor het opluisteren van namiddag -en seniorenshows.
  Ook is het zeker en vast een aanrader om Dennie met zijn mooie, unieke en uitgebreide kerstrepertoire te boeken voor uw kerstshows!
  Voor zijn single "Het Schlagerlied" (Universal/2012) verzamelde Dennie een karrenvracht aan titels van de grootste schlagers, puzzelde deze op fantastisch e wijze in mekaar tot een leuke tekst en maakte er een instant schlager-hit van!

  "Het Schlagerlied" van Dennie Damaro stond vanaf april 2012 maar liefst 15 weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 10 en de radio 2 Vlaamse top 10 (2 weken op nr 2)! Vorige single "Donkere ogen" (Cnr/2012) stond 4 weken (okt-nov 2012) in de Vlaamse Ultratop 10! N ieuwe cd-single "Marieke" (Dennie Damaro & Paul Severs) deze week op nr 2 in de Vlaamse Ultratop 10!      Eigenschappen

  Omschrijving act Schlagers
  Doelgroep Senioren
  Prijsklasse *  Aanvraag voor een vrijblijvende optie

  Artiest: Dennie Damaro
   
  Naam * 
   
  E-mailadres * 
   
  GSM/ Tel.: 
   
  Datum event * 
   
  Locatie * 
   
  Soort optreden 
   
  Aanvang optreden * 
   
  Duur optreden 
   
  Klank en licht voorziening 
   
  Verwacht publiek 
   
  Opmerkingen over event 
  Tel op vier plus zes =
  E-mailadres *
   

  * Deze velden zijn verplicht.  Dennie DamaroVolg ons via:
Nieuwsbrief

Naam *
E-mailadres *


Contact info:

KVDB
Theater- & Organisatie bureau

Antwerpsesteenweg 174E
9140 Tielrode - Belgie
Tel +32 (0)3 771 30 48
info[@]kvdb.be