Karel Van Den Broeck

Boekingskantoor & Artiestenbureau

Freres Deluxe

Op aanvraag


Terug naar overzicht  Freres Deluxe

  Frères Deluxe, een dj duo met massa's ervaring. Met meer dan 10 jaren vol uitzinnige dj sets op de teller voelen Isabeau & Maarten het publiek als geen ander aan. In een opwarmsetje weten ze de muzikale melk te serveren die zelfs de aan de bar vastgelijmde kitty cats richting spotlights lokt. Ze hebben de reputatie met een keur aan eigen edits en mash-ups de partyvibe exponentieel op te bouwen en voelen feilloos aan met welke tonale trap in de notenwinkel ze de dansvloer nog nét iets langer op kooktemperatuur houden.
   
  Buckle up voor een helse rit door Funkytown met dit duo aan de 'wheels of steel', want het mixtempo van de Frères ligt verschroeiend hoog. Met hun krachtig mengsel van hiphop, rock, electro, house, dub & drum-'n-bass in de tank scheuren ze je richting verleden, heden én toekomst. De seventies en eighties-platen liggen dan wel steevast in de kofferbak, met de hipste club- en dancetracks in het vizier schieten deze muzikale broers steeds raak.
   
  Van de kleinste cafés in hometown Gent tot de grootste festivals (I Love Techno, Werchter, Dour, Polé Polé) en de hipste clubs (Culture Club, Fuse, Silo, Red&Blue): Als je de Frères Deluxe nog nooit hebt gehoord of gezien zit je waarschijnlijk liefst thuis op de bank. Zonder radio of tv dan wel, want ook op zenders zoals Jim, TMF en Studio Brussel maakten de boys al het mooie weer. Dringend tijd om van die bank af te komen, de Frères zijn er ook voor toekomstige fans!  Eigenschappen

  Omschrijving act Hip-Hop
  Doelgroep Oudere jeugd
  Prijsklasse Op aanvraag  Aanvraag voor een vrijblijvende optie

  Artiest: Freres Deluxe
   
  Naam * 
   
  E-mailadres * 
   
  GSM/ Tel.: 
   
  Datum event * 
   
  Locatie * 
   
  Soort optreden 
   
  Aanvang optreden * 
   
  Duur optreden 
   
  Klank en licht voorziening 
   
  Verwacht publiek 
   
  Opmerkingen over event 
  Tel op vier plus vier =
  E-mailadres *
   

  * Deze velden zijn verplicht.  Freres DeluxeVolg ons via:
Nieuwsbrief

Naam *
E-mailadres *


Contact info:

KVDB
Theater- & Organisatie bureau

Antwerpsesteenweg 174E
9140 Tielrode - Belgie
Tel +32 (0)3 771 30 48
info[@]kvdb.be