Karel Van Den Broeck

Boekingskantoor & Artiestenbureau

Engelbert Humperdink

Vanaf *


Terug naar overzicht  Engelbert Humperdink

  Vlaanderen is een warme croonerstem rijker ...

  Deze 29-jarige jongeman uit het Waasland begint het allemaal al grasduinend in de platencollectie van zijn grootouders. Het is zijn grote droom om op een dag deze muzikale pareltjes zelf nieuw leven in te mogen blazen.

  Hij ontwikkelt een grote bewondering voor de croonermuziek en boekt meteen succes wanneer hij zijn eerste prille pasjes op het podium zet. Zijn unieke klankkleur wordt meteen enthousiast onthaald door het publiek en de eerste plaatselijke optredens zijn al snel een feit.

  Tijdens een korte carrière in het Londense hotelwezen wordt hij opgemerkt door de manager van de hotelketen. Die werft hem meteen aan om de muzikale omlijsting van talrijke prestigieuze feesten te verzorgen.

  Omdat het bloed nu eenmaal kruipt waar het niet gaan kan, besluit hij in 2010 terug te keren naar zijn vaderland en zich ten volle te concentreren op een toekomst als professioneel zanger. Hij tekent zijn eerste platencontract en maakt kennis met een handvol professionals die hem begeleiden in zijn weg naar het succes.

  Vele optredens en interviews volgen en krijgt hij de kans om zijn grote idool, Engelbert Humperdinck, persoonlijk te ontmoeten en is sindsdien vastbesloten om volop in zijn muzikale carrière te investeren.  Eigenschappen

  Omschrijving act Crooners
  Doelgroep Familiepubliek
  Prijsklasse *  Aanvraag voor een vrijblijvende optie

  Artiest: Engelbert Humperdink
   
  Naam * 
   
  E-mailadres * 
   
  GSM/ Tel.: 
   
  Datum event * 
   
  Locatie * 
   
  Soort optreden 
   
  Aanvang optreden * 
   
  Duur optreden 
   
  Klank en licht voorziening 
   
  Verwacht publiek 
   
  Opmerkingen over event 
  Tel op twee plus vier =
  E-mailadres *
   

  * Deze velden zijn verplicht.  Engelbert Humperdink
  MICHAEL HEAVEN 02 MICHAEL HEAVEN SWEETHEART HICHAEL HEAVEN DANS DE HELE NACHT MET MIJ MICHAEL HEAVEN & E. HUMPERDINKjpgVolg ons via:
Nieuwsbrief

Naam *
E-mailadres *


Contact info:

KVDB
Theater- & Organisatie bureau

Antwerpsesteenweg 174E
9140 Tielrode - Belgie
Tel +32 (0)3 771 30 48
info[@]kvdb.be