Karel Van Den Broeck

Boekingskantoor & Artiestenbureau

Koen Crucke

Op aanvraag


Terug naar overzicht  Koen Crucke

  Koen was eerste tenor bij achtereenvolgens de Opera van Gent , Opera van Vlaanderen en de Vlaamse Opera . Bij de fusie van de Antwerpse en Gentse gezelschappen en het faillissement van de stichting verloor hij net zoals zijn collega-zangers, -zangeressen en -musici zijn vaste baan. In tegenstelling tot vele anderen weigerde Koen toen een wettelijke regeling maar verkoos om een nieuwe carrière te starten.

  Zo werd Crucke door de BRT opgemerkt. In een mum van tijd werd hij een televisiepersoonlijkheid . Hij was regelmatig te gast in diverse programma's en had zijn eigen show "Tijd voor Koen", waarin licht- klassieke muziek , opera en operette aan bod kwamen. Ook bij VRT-zender Radio 2 had hij zijn eigen show "Serenade".

  Bij kinderen is Koen bekend als kapper Albert (Alberto) Vermeersch in de tv-jeugdserie Samson en Gert .

  Crucke is ook bekend geworden door zijn monologen . Hij begon de reeks met Honger, een ludieke visie op afslanken en koken. Daarna volgde Cri-Cri, een dramatische kijk op het leven van een aftandse travestiet . In 2005 was hij te zien in Caruso, een vrije bewerking van het leven van de beroemde tenor Enrico Caruso .

  Crucke speelt ook mee in grote musicalproducties . Hij was onder andere te zien in de Vlaamse versie van Beauty & the Beast .

  Sinds jaren brengt hij van tijd tot tijd samen met minister van staat en oud- NAVO - secretaris-generaal Willy Claes , in diens hoedanigheid van pianist , een licht, gemengd liedjesprogramma.  Eigenschappen

  Omschrijving act Klassiek
  Doelgroep Familiepubliek
  Prijsklasse Op aanvraag  Aanvraag voor een vrijblijvende optie

  Artiest: Koen Crucke
   
  Naam * 
   
  E-mailadres * 
   
  GSM/ Tel.: 
   
  Datum event * 
   
  Locatie * 
   
  Soort optreden 
   
  Aanvang optreden * 
   
  Duur optreden 
   
  Klank en licht voorziening 
   
  Verwacht publiek 
   
  Opmerkingen over event 
  Tel op zes plus een =
  E-mailadres *
   

  * Deze velden zijn verplicht.  Koen CruckeVolg ons via:
Nieuwsbrief

Naam *
E-mailadres *


Contact info:

KVDB
Theater- & Organisatie bureau

Antwerpsesteenweg 174E
9140 Tielrode - Belgie
Tel +32 (0)3 771 30 48
info[@]kvdb.be