Karel Van Den Broeck

Boekingskantoor & Artiestenbureau

Gunther Neefs

Vanaf * *


Terug naar overzicht  Gunther Neefs

  Kenners noemen de stem van Günther ‘doorleefd’. Wel, ze hebben gelijk.
  Want voor hij aan de top stond, heeft Günther gezongen in muffe repetitielokalen, geschreeuwd tegen te luid afgestemde gitaren, enz.. enz. Hard gewerkt dus. 
  Met zijn getalenteerde band of met een podium vol muzikanten doorkruist Günther nog steeds ons mooie Vlaamse landschap. Vele jaren in ‘het vak’ betekent dat je ‘doorleefd’ bent in het wereldje, maar dat de stem nog warmer gaat klinken…

  ROUTE 66 ùet GUNTHER NEEFS & GUY DE PRE

  Op zijn laatste LP 'Back to Swing' brengt Günther Neefs de grootste nummers van The Rat Pack weer tot leven. En dat smaakt naar meer.
  Guy De Pré is in Vlaanderen en omstreken vooral gekend als icoon bij Radio 2. De meeste gekende radiostem van het land is met zijn onmetelijke kennis over The Rat Pack een gedroomde gids.
  Muziek en auto’s hebben een sterke band gesmeed tussen Günther en Guy. In augustus 2018 gaan zij samen op de baan op de meest mythische van alle wegen: US Route 66. Een zoektocht over de grote plas naar deroots van onze muziek.
  Het vertrekpunt Chicago, the Windy City, is de thuisbasis van de jazz- en soulmuziek. Van in de donkerste kroegen tot in het majestueuze openluchttheater van Millennium Park nemen Günther en Guy de prachtige ritmes in zich op. In Saint-Louis werden veel muzieklegendes groot. Ondermeer Chuck Berry timmerde er aan zijn carrière. De grootste stad van the Great Plains, is ook het centrum van de blues. De oorsprong van de blues ligt in de muziek die de slaven uit Afrika meebrachten naar het zuiden van de Verenigde Staten. Op zelfgemaakte instrumenten zongen ze uit volle borst over het harde werk op de velden en de miserie in de kille fabrieken. Een mooie uitdaging voor de warmste stem van Vlaanderen.
  In Amarillo, Texas staan de Cadillac ranch en de country muziek op het programma, maar pas in Las Vegas komen Gunther en Guy echt in hun biotoop. The Rat Pack, een bende entertainers die bij voorkeur optrad in casino’s die werden gerund door hun vrienden van de maffia, zijn hier hun grote voorbeeld. Hun swingende muziek is Günther Neefs op het lijf geschreven. Hollywood vormt met zijn filmmuziek het orgelpunt van deze muzikale reis. Ook dit mekka van de filmindustrie, de stad van sterren, zal muzikaal worden uitgekamd door onze Vlaamse pioniers.
  Met 'Roots 66' komt een rijke en diverse sound in alle verscheidenheid naar de culturele centra en schouwburgen. Een uitdaging voor de veelzijdigheid van Günther.
  Het resultaat van deze muzikale queeste wordt voor eeuwig en altijd gegroefd op vinyl. De LP 'Roots 66' vat 3940 km samen in 15 onvergetelijke tracks. De beklijvende beelden van de roadtrip worden vastgelegd op DVD. Get your kicks on Route 66!

  Günther Neefs & 3-Band
  Günther wordt bij dit compacte live optreden begeleid op gitaar, drum en keyboard. Deze formule is snel in te pluggen en perfect inpasbaar bij intiemere feesten en bij grotere evenementen. Het optreden duurt 60 minuten.

  Günther Neefs & orkest
  Bij deze formule wordt Günther begeleid door 8 muzikanten. Het orkest speelt 4 uur, waarvan 60 minuten met Günther.

  Günther Neefs live on tape
  Een LOT-optreden kan zowel voor privéfeesten als voor openbare optredens (niet openlucht) worden geboekt. Het optreden duurt 45 minuten.

  Günther Neefs als gast
  Een gastoptreden is mogelijk bij een harmonie, een fanfare, een concertband … Günther zingt dan 8 liedjes in één geheel.

  Günther Neefs en pianist bij huwelijksmissen
  Günther zingt maximaal 6 nummers tijdens een huwelijksmis (niet ’s avonds). De pianist kan ook het in- en uittredelied spelen.

  Wij zijn ook steeds bereid om mee te denken over andere mogelijke formules. Als er vragen zijn, horen wij het graag.

   

   

     Eigenschappen

  Omschrijving act Nederlandstalig
  Doelgroep Familiepubliek
  Prijsklasse * *  Aanvraag voor een vrijblijvende optie

  Artiest: Gunther Neefs
   
  Naam * 
   
  E-mailadres * 
   
  GSM/ Tel.: 
   
  Datum event * 
   
  Locatie * 
   
  Soort optreden 
   
  Aanvang optreden * 
   
  Duur optreden 
   
  Klank en licht voorziening 
   
  Verwacht publiek 
   
  Opmerkingen over event 
  Tel op drie plus drie =
  E-mailadres *
   

  * Deze velden zijn verplicht.  Gunther Neefs
  GUNTHER NEEFS 12Volg ons via:
Nieuwsbrief

Naam *
E-mailadres *


Contact info:

KVDB
Theater- & Organisatie bureau

Antwerpsesteenweg 174E
9140 Tielrode - Belgie
Tel +32 (0)3 771 30 48
info[@]kvdb.be