Karel Van Den Broeck

Boekingskantoor & Artiestenbureau

Sabien Tiels

Vanaf * *


Terug naar overzicht  Sabien Tiels

  Met "Vang me als ik val" keert Sabien Tiels terug naar haar muzikale roots.

  Midden jaren '90 veroverde de piepjonge singer-songwriter Sabien Tiels de harten van het Vlaamse publiek met hits als "Hou je morgen nog van mij", "Moeder van mijn moeder" en "Trein". Muziek was haar levenspad, dat stond als een paal boven water en dus werden de daarop volgende jaren voor Sabien een muzikale zoektocht naar zichzelf.

  Onderweg uitte Sabien's persoonlijkheid zich in gevoelig, breekbare songs, verhaaltjes met een humoristische knipoog, maar ook koppige, eigenzinnige nummers met steeds een duidelijke verhaallijn.

  Voor insiders, trouwe fans en radioluisteraars is Sabien Tiels wellicht nooit ver weggeweest maar voor het grote publiek waagt Sabien zich vandaag aan een ambitieuze comeback met haar gloednieuwe single "Vang me als ik val".

  Sabien Tiels en Stefaan Fernande (hitschrijver van o.a. Clouseau, Yasmine, Hadise,...) delen eenzelfde passie voor creativiteit: vanaf de allereerste seconde vonden ze elkaar dan ook in hart en ziel, zowel voor het schrijven van tekst als muziek. Hun eerstgeboren kindje "Vang me als ik val" laat ongetwijfeld ruimte voor nog vele broertjes en zusjes. Het retro-arrangement met een knipoog naar de jaren '90 en Sabien's unieke timbre gecombineerd met frisse elementen anno 2012 zorgen ongetwijfeld voor een verrassende sound. Tekstueel weerspiegelt het nummer de dubieusheid van het ego, sterk voor de buitenwereld, kwetsbaar binnenin.

  "Vang me als ik val" is de catchy voorbode van een nieuw hoofdstuk in de nu reeds rijk gevulde carrière van Sabien Tiels.  Eigenschappen

  Omschrijving act Nederlandstalig
  Doelgroep Familiepubliek
  Prijsklasse * *  Aanvraag voor een vrijblijvende optie

  Artiest: Sabien Tiels
   
  Naam * 
   
  E-mailadres * 
   
  GSM/ Tel.: 
   
  Datum event * 
   
  Locatie * 
   
  Soort optreden 
   
  Aanvang optreden * 
   
  Duur optreden 
   
  Klank en licht voorziening 
   
  Verwacht publiek 
   
  Opmerkingen over event 
  Tel op zes plus drie =
  E-mailadres *
   

  * Deze velden zijn verplicht.  Sabien Tiels
  SABIEN TIELS 02Volg ons via:
Nieuwsbrief

Naam *
E-mailadres *


Contact info:

KVDB
Theater- & Organisatie bureau

Legen Heirweg 146
9140 Elversele - Belgie
Tel +32 (0)3 771 30 48
Fax +32 (0)3 771 40 98
info[@]kvdb.be