Karel Van Den Broeck

Boekingskantoor & Artiestenbureau

Lasgo

* * * * * *


Terug naar overzicht  Lasgo

  Toen Peter Luts samen met JIM in 2008 op zoek ging naar een nieuwe frontvrouw voor Lasgo, had hij nooit durven dromen dat hij tussen de talrijke deelneemsters de ideale leading lady zou vinden in de persoon van Jelle van Dael. In enkele jaren wist Jelle zich onmisbaar te maken in de charts, en veroverde ze bovendien een niet onaardig plekje op het kleine scherm.

  "Ik heb destijds geen seconde getwijfeld om mee te doen aan ‘Let’s Go Lasgo’.”, aldus Jelle,"dit avontuur heeft mijn leven veranderd!”

  En hoe! Lasgo is de voorbije jaren niet meer weg te denken uit de hitlijsten en Jelle gaat wekelijks heel wat podia af waar zij telkens de hele zaal aan het dansen weet te brengen. Na elk optreden staan ook vele fans op Jelle te wachten in de hoop een persoonlijke glimlach te kunnen opvangen. Maar Jelle leeft zich tegenwoordig niet alléén uit op de podia. Zo siert ze regelmatig het kleine scherm. Ze schitterde in het VTM-programma ‘Sterren op de Dansvloer’ en tegenwoordig maakt ze deel uit van het vaste VJ-team van jongerenzender JIM. Maar muziek blijft voor Jelle op de eerste plaats komen. Samen met Peter Luts werkt zij momenteel aan een nieuw album waarvan wij dit jaar nog de eerste singels van zullen ontdekken.  Eigenschappen

  Omschrijving act Dance
  Doelgroep Oudere jeugd
  Prijsklasse * * * * * *  Aanvraag voor een vrijblijvende optie

  Artiest: Lasgo
   
  Naam * 
   
  E-mailadres * 
   
  GSM/ Tel.: 
   
  Datum event * 
   
  Locatie * 
   
  Soort optreden 
   
  Aanvang optreden * 
   
  Duur optreden 
   
  Klank en licht voorziening 
   
  Verwacht publiek 
   
  Opmerkingen over event 
  Tel op een plus vier =
  E-mailadres *
   

  * Deze velden zijn verplicht.  LasgoVolg ons via:
Nieuwsbrief

Naam *
E-mailadres *


Contact info:

KVDB
Theater- & Organisatie bureau

Antwerpsesteenweg 174E
9140 Tielrode - Belgie
Tel +32 (0)3 771 30 48
info[@]kvdb.be