Karel Van Den Broeck

Boekingskantoor & Artiestenbureau

Doran

*


Terug naar overzicht  Doran

  Vlaanderen heeft met Doran z’n eigen Tom Jones in huis. Wie zijn krachtige stem één keer heeft gehoord, vergeet die nooit meer. In 1995 won Doran met verve de Soundmixshow op VTM (hij zong toen een nummer van Tom Jones) en sindsdien is z’n indrukwekkende power voice z’n handelsmerk!

  De Soundmixshow betekende de start van een veelbelovende carričre. Doran bracht een handvol singles uit, kwam vaak op televisie en stond in het voorprogramma van vooraanstaande artiesten zoals Rob De Nijs en Grant & Forsyth. In die periode stond Doran zowat in alle uithoeken van Vlaanderen op het podium. Het was dan ook geheel onverwacht dat hij in 2003, op het hoogtepunt van zijn carričre, besloot om een pauze in te lassen.

  De muziekmicrobe liet Doran echter niet los. In 2016 zocht én vond hij een nieuw artistiek onderdak bij VDM Produkties. Het resultaat van die samenwerking liet niet lang op zich wachten: ‘Cara Mia Blijf’, een cover van ‘Cara Mia Mine’, zorgde ervoor dat Doran opnieuw op het podium verscheen.

  Het publiek is Doran duidelijk nog niet vergeten. ‘Cara Mia Blijf’ werd een succes en door dat succes gesterkt, bracht Doran begin 2017 een tweede single uit: ‘Liefde Overwint’; een krachtige power ballad die de kracht en warmte van Dorans stem helemaal in de verf zet.

  Dat Doran ervan houdt om verschillende muzikale paden te bewandelen, bewees hij met z’n meest recente single ‘Ik Toost Op De Dag’; een stevig uptempo-nummer dat een positieve boodschap uitdraagt.

  Doran is een artiest die weet wat het publiek wil én die kunnen en elegantie moeiteloos weet te combineren!  Eigenschappen

  Omschrijving act Pop / Rock
  Doelgroep Familiepubliek
  Prijsklasse *  Aanvraag voor een vrijblijvende optie

  Artiest: Doran
   
  Naam * 
   
  E-mailadres * 
   
  GSM/ Tel.: 
   
  Datum event * 
   
  Locatie * 
   
  Soort optreden 
   
  Aanvang optreden * 
   
  Duur optreden 
   
  Klank en licht voorziening 
   
  Verwacht publiek 
   
  Opmerkingen over event 
  Tel op drie plus vijf =
  E-mailadres *
   

  * Deze velden zijn verplicht.  Doran
  DORAN 03 DORAN 05Volg ons via:
Nieuwsbrief

Naam *
E-mailadres *


Contact info:

KVDB
Theater- & Organisatie bureau

Antwerpsesteenweg 174E
9140 Tielrode - Belgie
Tel +32 (0)3 771 30 48
info[@]kvdb.be