Karel Van Den Broeck

Boekingskantoor & Artiestenbureau

Nieuws

 

Algemeen nieuws

The Great Pretenders

De lang verwachte cd van The Great Pretenders is klaar en verkrijgbaar via ons boekingskantoor. 19-zorgvuldig uitgekozen liedjes uit het live programma. Zie www.thegreatpretenders.be voor alle informatie omtrent cd en aankomende concerten. Lees meer »

The Diamonds

The Diamonds is een nieuwe formatie van twee heren en een dame : alle drie solisten. Het programma "DIAMONDS ARE FOREVER" is "retro" te noemen - gaande van 'crooners' naar liedjes, die in ieders geheugen staan gegrift - maar die je te weinig hoort en zeker niet live in een totaalprogramma. Lees meer »

Musiquette speelt "A la Rieu"

Een jong 12-koppig strijkensemble met een mogelijke uitbreiding van 1 - 2 of 3-solisten. Piano, akoestische gitaar, drums, contrabas, een damestrio violist / solisten, twee tweede violen, cello en lead violist Hans aan het roer. De naam spreekt voor zich... Lees meer »

CLEYMANS & VAN GEEL

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zullen helaas NIET TOEREN in 2018... Beide heren hebben het erg druk met of televisiewerk of musical... Lees meer »

DE KREUNERS TOEREN IN 2018 !

Voor Walter was het 'een geval van Grote Goesting’. Walter: ’We zijn mekaar regelmatig blijven zien - altijd heel plezant. Ze hangen meestalde vlag uit als we ergens afspreken (lacht). Lees meer »

Pagina's: 1, 2


Volg ons via:
Nieuwsbrief

Naam *
E-mailadres *


Contact info:

KVDB
Theater- & Organisatie bureau

Legen Heirweg 146
9140 Elversele - Belgie
Tel +32 (0)3 771 30 48
Fax +32 (0)3 771 40 98
info[@]kvdb.be