De Havenzangers 2.0

Eigenschappen

Prijs: Vanaf ***
Act: Nederlandstalig
Doelgroep: Familiepubliek

Contacteer

Havenzangers 2.0 (Mulder en Mulder)

Vanaf 2015 gaat het duo Mulder en Mulder verder onder de naam Havenzangers 2.0.
Dit in reactie op de vele vragen die het publiek tijdens optredens aan Mulder en Mulder stelden. Zingen jullie nog wat van de Havenzangers? Willem, jij bent toch één van de Havenzangers, dus waarom heten jullie dan niet zo?

Nog even de geschiedenis.
Willem Muldermaakte meer dan 25 jaar deel uit van de Havenzangers.
Na het uiteenvallen van het oorspronkelijke duo startte hij met zijn zoon Wesley een nieuw duo.Mulder & Mulder.

De eerste hits van het duo waren "Cheerio” en "Alarmfase Rood". Deze nummers stonden vele weken in de hitparade en zorgden ervoor dat Mulder & Mulder een plek veroverden in de Nederlandstalige muziek-scene.

Daarna volgden hits als"Ben in de hemel”,BAM BAM! en Butterfly. Drie top nummers die niet alleen feestelijk zijn, maar ook muzikaal zeer goed in elkaar zitten.

In 2013 verschijnt:"In de hemel is geen bier”Een oud nummer van Dorus dat in een nieuw, hedendaags jasje is gestoken. De plaat doet het vooral tijdens carnaval enorm goed. Daarna verschijnen "Holiday”(zomer, strand en zee) en"We gaan er tegenaan”.

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire,aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers,weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het "Feest voor jong en oud".

De Havenzangers 2.0 De Havenzangers 2.0

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl