Frans Bauer

Eigenschappen

Prijs: Op aanvraag
Act: Schlagers
Doelgroep: Familiepubliek

Boekingsmogelijkheden

Live (Op aanvraag)
Gastoptreden (Op aanvraag)

Contacteer

Na het succes van bijna 50 shows (BEL & NL) in de afgelopen tournee maakt Frans Bauer zich klaar voor een vervolg in het nieuwe seizoen. Frans Bauer in Concert IX is een show die je niet mag missen!

In Vlaanderen is de vraag naar concerten groter dan ooit tevoren, er komt in het najaar een gloednieuw album, sympathieke Bauer is vanaf september wekelijks op Nederland 1 te zien met z’n eigen serie "Vive La Frans” en hij staat te popelen om zijn Vlaamse fans blij te maken met een nieuwe concertreeks.

Frans Bauer Live in Concert IX wordt net als zijn voorgangers een onderhoudend avondvullend programma met natuurlijk … een lach, een traan, gezelligheid, maar bovenal veel feest met de allermooiste levensliedjes en grootste schlagers.

Onder begeleiding van zijn "Holland Showband” worden alle hits van de afgelopen jaren ten gehore gebracht. Naast de hits staan ook de door Frans geschreven nieuwe liedjes centraal. Hij zingt zelfs liedjes, die nog niet eerder zijn verschenen en brengt enkele surprises. Snel wezen is de boodschap, voor deze niet te missen wervelende show! 

Frans Bauer Frans Bauer Frans Bauer

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl