Jan Smit

Eigenschappen

Prijs: Op aanvraag
Act: Schlagers
Doelgroep: Familiepubliek

Contacteer

Jan Smit begon op 10-jarige leeftijd zijn zangcarrière in de hoogtijdagen van BZN. Nu is hij het middelpunt van andere talentvolle Volendamse muzikanten als Nick & Simon en 3JS. Als insider en ‘oude rot’ in het vak weet hij precies waar de enorme populariteit van Volendamse acts aan te danken is. "Wij zijn allemaal singer/songwriters die schrijven wat ons hart ons ingeeft. En we zijn strebers. We willen overal de beste in zijn.

Een band als BZN is de meest populaire popgroep ooit in Nederland met de meeste hits, meer dan de Stones en de Beatles. Het verschil met nu is dat de nieuwe lichting uit Volendam de jeugd te pakken heeft gekregen. Dat is in de geschiedenis van de palingsound nooit eerder gelukt.”

Inmiddels is de noodgedwongen stilte van Jan voorbij en dat wordt volop gevierd met de Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour, die op 9 oktober van start is gegaan. Jan speelt, begeleidt door zijn eigen band, twee uur lang liedjes van zijn nieuwe album en zijn grootste hits, waarvan sommige in een nieuw jasje zijn gestoken. Ook speelt Jan voor het eerst zelf gitaar, iets wat hij altijd al graag wilde doen maar nooit eerder durfde.

Het plezier straalt er als vanouds weer vanaf, al heeft hij het afgelopen jaar geleerd grenzen te stellen. Jan: "Ik ben blij dat ik weer kan zingen, maar heb de gekte rondom mijn persoon nu beter onder controle. Ik wil me focussen op deze tour en that’s it! De rest van de dagen ben ik vrij.”

Jan Smit Jan Smit

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl