Celien Hermans

Eigenschappen

Prijs: Vanaf *
Act: Eigen hits, Nederlandstalig, Populair, Retro
Doelgroep: Familiepubliek, Senioren

Boekingsmogelijkheden

Live On Tape - 1x 45' (* *)
Live On Tape - 1x 40' - Weekdagen (*)
Live - 1x 80' (* * * * * *)
Gastoptreden (* *)
Presentatie (Op aanvraag)

Contacteer

Een frisse jonge artieste op uw podium.
Op 29 januari 1993 werd in de Kempen Celien geboren als enige dochter van Margriet Hermans.
Door de carrière van haar moeder werd muziek een belangrijk onderdeel in haar opvoeding.

Celien ontpopt zich als een talentvolle liedjesschrijfster maar vooral als een jonge dame met een unieke stem. Haar deelname in 2013 aan "De Beste Singer-Songwriter Van Vlaanderen" ging dan ook niet onopgemerkt voorbij. 
Met haar piano, muziektrack maar ook met haar vijfkoppige live-band, geniet ze van elk moment op het podium. Ze was reeds te gast bij RADIO 2, MNM, MENT TV, ANNE en RTV. 
In maart 2015 lanceerde ze haar eerste officiële single "Open je hart" en mikt ze als Nederlandstalige zangeres op Vlaanderen’s enthousiaste publiek.
Al snel bracht ze in juni 2015 een zomerse hit uit, getiteld "Jou alleen", waarmee ze tijdens haar zomerconcerten in Vlaanderen op veel appreciatie kan rekenen bij het publiek.
Hoewel Vlaanderen haar eigen repertoire stilaan leert kennen, brengt ze ook een waaier aan bekende, meezingbare covers. Met nummers als Mexico en de ABBA-medley neemt Celien jong en oud mee op een muzikale reis doorheen de klassiekers. 
Begin 2023 veranderde ze haar artiestennaam naar 'Celien Hermans' en scoorde ze meteen hoog in de Ultratop met het zelfgeschreven 'Tussen jou en mij'.
Met fel gesmaakte optredens in 'Liefde voor Muziek' en 'James de Musical' heeft de alentvolle Celien het pad geëffend naar een beloftevolle muzikale carrière.
Als talentvolle artieste en singer-songwriter brengt ze een gevarieerde mix tussen eigen repertoire en echte klassiekers (van Edith Piaf tot Loreen of Adele).
Het publiek geniet van een volbloed entertainer.

Wie Margriet en Celien samen aan het werk ziet is unaniem: een perfecte moeder-dochter tandem met veruit de grappigste en meest  ontroerende momenten op het podium.

 

Celien Hermans Celien Hermans Celien Hermans

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl