Connie Neefs

Eigenschappen

Prijs: Vanaf **
Act: Nederlandstalig
Doelgroep: Senioren

Boekingsmogelijkheden

LIve On Tape (Op aanvraag)
Gastoptreden (Op aanvraag)
Presentatie (Op aanvraag)
Kerkconcert (Op aanvraag)

Contacteer

Connie Neefs studeerde af in de eerste lichting die Studio Herman Teirlinck volbracht (1972).
In het begin van haar carrière deed ze her en der gastoptredens. In 1975 nam ze deel aan Canzonissima. In 1977 werd ze radiopresentatrice bij BRT 1 van het programma ‘Zie zo zondag’.
Via gastoptredens in (Nederlandse) televisieprogramma's werd ze een bekend gezicht, en dat resulteerde in eigen programma’s ‘Op het terras’ en ‘Mijn hart is vol muziek’. Tussen 1982 en 1985 speelde ze de rol van Henriëtte in de Nederlandse televisiereeks ‘De Poppenkraam’[1]. In 1988 zong ze het Gordellied. In 1992 keerde ze terug naar de radio waar ze bijna 4 jaar lang het programma ‘Top of flop’ presenteerde. In 2000 werkte ze aan het herdenkingsconcert van haar broer, ‘Louis Neefs 20 jaar later’. Later schreef ze ook een boek onder de titel "Er zal altijd een zon zijn", een boek over het leven en de carrière van Louis Neefs.
Tegenwoordig treedt Connie Neefs nog regelmatig op als solo-artieste of samen met andere zangers en zangeressen. In 2009 en 2010 toerde ze nog met de show 'Modewonderland'.Diverse acts beschikbaar.

Connie Neefs Connie Neefs

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl