Ian Thomas

Eigenschappen

Prijs: Vanaf ****
Act: Pop
Doelgroep: Oudere jeugd

Contacteer

Wat begon met een door zijn stiefvader Chris Van Tongelen gemaakt filmpje op YouTube is op korte tijd uitgegroeid tot een ware hype. 
Op het filmpje is een Bieber-lookalike te zien die een Vlaamse versie aan het zingen is van de single ‘Baby’ van Justin Bieper. 
Dit werd al snel opgepikt door de Vlaamse media en intussen veroorzaakte Ian Thomas een ongekende mediastorm: artikels in alle grote kranten, in de studio bij MNM, te gast in FUZZ! bij JIM en zelfs een reportage voor het VRT-programma ‘Koppen’.
In het programma ‘superfans’ op VT4, hij werd genomineerd voor een Radio 2-award en was verschillende keren te zien in de Vlaamse 10 en Vlaanderen Muziekland. 
De verschillende filmpjes van Ian Thomas op YouTube werden inmiddels al meer dan 1.000.000 keer bekeken.  
Zijn Facebook-pagina heeft al meer dan 22.000 likes.

Er waren wat twijfels toen het nieuws bekend werd gemaakt dat Ian Thomas zou deelnemen aan het populaire muziekprogramma Liefde Voor Muziek.

Zou de 18-jarige Ian muzikaal zijn mannetje kunnen staan tussen gerenommeerde artiesten zoals Paul Michiels, Dana Winner, Belle Perez, Eva De Roovere en Johannes Genard?

Het antwoord is overduidelijk ja geworden.
Niet alleen verraste de benjamin van de groep op muzikaal vlak maar iedereen was ervan overtuigd,
Ian Thomas heeft alles om een grote ster te worden.
Een song met Snoop Dogg, Lance Bass (Nsync) , Tyga en Flo Rida verraadt dat het menens is om zijn stempel wereldwijd te drukken en dat de Justin Bieber-stempel nu definitief naar het verleden mag verwezen worden.

Zijn album "Make Things Happen" duikt na 1 week verkoop al de Ultratop10 binnen.
Ook alle Ian Thomas songs van Liefde voor muziek bestormden de I-tunes Charts met als apotheose de hit "Song For My Dad" oftewel het emotionele "Vader" van Dana Winner.

Ian Thomas

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl