Ivann

Eigenschappen

Prijs: Vanaf *
Act: Allround
Doelgroep: Familiepubliek

Contacteer

Het was al snel duidelijk dat Ivann van kindsbeen af de muzikale en entertainment microbe in het bloed heeft. Met het talent dat hij van zijn moeder Nadia erft wordt hij reeds op heel jonge leeftijd gecontacteerd voor reclamespots alsook voor het inzingen van allerhande studiomateriaal.
Gelijktijdig genoot Ivann een zang-, dans-, en acteeropleiding aan The Young Artists School in Antwerpen.
Ondertussen belandt Ivann, via zijn moeder Nadia, die een zeer gelauwerde backing vocal is, in het circuit van backing vocal voor vele Nationale en Internationale Artiesten. Ivann zong o.a. samen met Paul Young, Rob De Nijs, Boney M., The Three Degrees, Katrina & The Waves en vele anderen.
Door deze ervaringen gaat Ivann zijn absolute voorkeur naar het werken met Live Bands.
Ondertussen mocht hij al verschillende keren samenwerken met o.a. Lou Roman Band (België), Blue Note Combo (Londen), Big Band "Attraction”. Op zoek naar erkenning voor zijn zangkwaliteiten nam Ivann in 2000 en 2002 deel aan de preselecties van Eurosong, waarbij hij twee keer werd geselecteerd.

Het hoogtepunt van 2005 was zonder twijfel Ivann’s deelname aan X-FACTOR ! Een avontuur dat hem nog meer inzicht en ervaring bijbracht. Dit was voor hem de kans om Vlaanderen te tonen wat hij zoal in z’n mars heeft. Na 11 schitterende live-shows (zie rubriek Video op deze website) op VTM behaalde hij een welverdiende en eerbare 3de plaats.
Momenteel treedt Ivann op met verschillende Live Bands alsook in diverse showprogramma’s.
Ivann is een jonge, sympathieke getalenteerde rasartiest die steeds op zoek gaat naar uitdaging !!!

Sinds zijn derde plaats in de finale van X Factor 2005 is Ivann een vaste waarde in Vlaanderen. Hij verzorgde de zang in het VTM programma ‘Sterren op de dansvloer’ en schitterde in de revue in ‘Het Witte Paard’ in Blankenberge.

Ivann Ivann

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl