Lasgo

Eigenschappen

Prijs: Op aanvraag
Act: Dance
Doelgroep: Oudere jeugd

Boekingsmogelijkheden

LIve On Tape (Op aanvraag)

Contacteer

Het was even stil rond de dancesensatie, maar met een nieuwe show, een nieuwe zangeres en ijzersterke hits zoals 'Something', 'Alone', 'Surrender', 'Pray', en 'Gone' is Lasgo terug van weggeweest. Met meer dan 1,4 miljoen unieke Spotify-luisteraars per maand en meer dan 100 miljoen streams voor de monsterhit 'Something' kan je wel stellen dat Lasgo al ruim twee decennia tot de absolute top van de internationale dansescene behoort.
De stevige revival van de eurodance bracht medeoprichter en nog steeds drijvende kracht achter Lasgo, dj en producer Peter Luts ertoe een nieuwe, jonge en talentvolle frontvrouw te zoeken. Die zoektocht leidde naar de extreem getalenteerde, Nederlandse zangeres Nikki Born. Zij wist te overtuigen met haar dynamische podiumprésence, unieke charisma en vooral zeer indrukwekkende stemgeluid. Nikki kijkt ondertussen reeds uit naar het touren en de eerste single - met haar als zangeres - die er heel binnenkort aankomt.
Voor dit nieuwe Lasgo-avontuur bundelt Peter ook opnieuw de krachten met de Belgische dj-producer Jef Martens, beter bekend onder zijn artiestennaam Basto. Jef produceerde o.a. de wereldwijde nummer 1-hit Scream & Shout van Will.I.Am en Britney Spears.
Met frontvrouw Nikki, een pompende nieuwe show en nieuwe muziek in de pijplijn, is Lasgo weer helemaal klaar om een nieuw hoofdstuk van hun onwaarschijnlijke succesverhaal te schrijven!

Wil jij deze dancesensatie ook op jouw event?
Aarzel dan niet en contacteer ons voor prijs en beschikbaarheid.

Lasgo Lasgo

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl