Lasgo

Eigenschappen

Prijs: Vanaf ******
Act: Dance
Doelgroep: Oudere jeugd

Contacteer

Toen Peter Luts samen met JIM in 2008 op zoek ging naar een nieuwe frontvrouw voor Lasgo, had hij nooit durven dromen dat hij tussen de talrijke deelneemsters de ideale leading lady zou vinden in de persoon van Jelle van Dael. In enkele jaren wist Jelle zich onmisbaar te maken in de charts, en veroverde ze bovendien een niet onaardig plekje op het kleine scherm.

"Ik heb destijds geen seconde getwijfeld om mee te doen aan ‘Let’s Go Lasgo’.”, aldus Jelle,"dit avontuur heeft mijn leven veranderd!”

En hoe! Lasgo is de voorbije jaren niet meer weg te denken uit de hitlijsten en Jelle gaat wekelijks heel wat podia af waar zij telkens de hele zaal aan het dansen weet te brengen. Na elk optreden staan ook vele fans op Jelle te wachten in de hoop een persoonlijke glimlach te kunnen opvangen. Maar Jelle leeft zich tegenwoordig niet alléén uit op de podia. Zo siert ze regelmatig het kleine scherm. Ze schitterde in het VTM-programma ‘Sterren op de Dansvloer’ en tegenwoordig maakt ze deel uit van het vaste VJ-team van jongerenzender JIM. Maar muziek blijft voor Jelle op de eerste plaats komen. Samen met Peter Luts werkt zij momenteel aan een nieuw album waarvan wij dit jaar nog de eerste singels van zullen ontdekken.

Lasgo

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2023 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl