Mathias Vergels

Eigenschappen

Prijs: Op aanvraag
Act: Rock
Doelgroep: Oudere jeugd

Contacteer

Acteur Mathias Vergels, in "Thuis" beter bekend als Lowie Bomans, heeft zijn eerste single uit: "Margherita". Vergels was even niet te zien in "Thuis". Hij nam een pauze om aan zijn muziekcarrière te werken, maar keert vanaf vanavond terug naar het kleine scherm.

Vergels wilde even een pauze in zijn drukke "Thuis"-schema om aan eigen muziek te werken. Hij komt nu met zijn eerste single "Margherita" naar buiten, naar eigen zeggen "een metafoor voor enerzijds de cocktail en anderzijds de vrouw die de zwaktes van de zanger test".

"Ik maak heel graag muziek en ben al lang met dit project bezig, dus de release van mijn eerste single betekent veel voor mij", aldus Vergels. "Sinds mijn dertiende speel ik al in allerlei bandjes en songs schrijven doe ik al mijn hele leven. De kans om mijn eigen nummers te laten horen aan de rest van de wereld is het mooiste wat ik ooit kon verwachten.”

Vergels wil zijn passie voor muziek wel blijven combineren met acteerwerk. Sinds eind vorig jaar staat hij opnieuw op de "Thuis"-set. De makers van de reeks maakten zijn terugkeer toen zelf bekend.

Vanaf deze zomer zal Mathias met zijn live band te boeken zijn voor optredens. 

Mathias Vergels

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl