Meuris

Eigenschappen

Prijs: Vanaf ******
Act: Rock
Doelgroep: Familiepubliek

Contacteer

Beginnen met een nieuwe muzikale lei; zo kan je omschrijven wat Stijn Meuris de afgelopen maanden heeft gedaan. Na Noordkaap (zeg maar de nineties) en Monza (de eerste tien jaar van de 21ste eeuw) vond de meest energieke frontman ten westen van de Rijn het tijd worden voor iets helemaal anders. Een nieuwe band (jongere wolven dan dit zijn moeilijk te vinden), een hele reeks concerten, en vooral: een nieuwe cd.
'MIRAGE' heet dat album, en daarop staan 11 songs die sterk doen vermoeden dat Meuris de klank van de eighties heeft weten te versmelten met zijn eigen onnavolgbare stijl. Krachtige maar heldere, transparante songs waaraan gewerkt is, uiteraard voorzien van een stel vintage-Meuris teksten. '1974', de eerste single, gaat over het jaar waarin Stijn Meuris 10 werd en hoe hij toen al het gevoel had dat er meer in de pijplijn zat dan men hem doorgaans voorschotelde.
Met een repertoire dat inmiddels het beste van Noordkaap, Monza en nu dus Meuris omvat, zullen de concerten garant staan voor old-skool elektriciteit en anderhalf uur recht-voor-de-raapse emotie. Aan de repetities te horen verkeert Meuris alvast in bloedvorm.

Meuris

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl