Micha Marah

Eigenschappen

Prijs: Vanaf *
Act: Schlagers
Doelgroep: Familiepubliek

Contacteer

zij heeft zich ontpopt tot een professionele dame die haar vak kent in
alle facetten en de vruchten plukt van haar ervaringen.
Ze weet haar mannetje te staan en ze deinst er niet voor terug haar bekende schlagers opnieuw op haar repertoire te zetten. Vlaamser kan het niet!!!
Diverse programma’s solo of met collega’s brengen haar van Schlagerfestivals tot seniorenshows, telkens met het aangepaste repertoire.

 

Micha Marah zingt!

Micha Marah is een begrip in Vlaanderen; onnodig dus om haar nog voor te stellen. Als prille zestiger zou Micha het rustiger aan ‘kunnen’ doen, maar laat die uitdrukking nu niet in haar woordenboek staan; integendeel.

Micha Marah kan vandaag terugblikken op een rijk gevulde carrière.‘Tamboerke’ was in 1971 haar eerste wapenfeit tijdens het legendarische televisieprogramma ‘Canzonissima’.Haar talent bleef niet onopgemerkt waardoor ze te zien was in heel wat televisieprogramma’s en was ze ook te horen op de radio. Denk maar aan ‘Hadiemicha’ dat een televisie-remake kreeg op MENT TV en er nu al drie seizoenen lang te zien is.

Geboren artieste

Als geboren artieste wil Micha in de eerste plaats mensen laten genieten van haar muziek.Of je nu 7 of 77 bent, Micha Marah heeft in haar programma ‘Micha Marah Zingt (Nog Altijd) muziek en anekdotes verwerkt die iedereen aanspreken.Micha trekt je mee in haar boeiende wereld waar muziek met stip op één staat.

Nummers uit een ver en iets minder ver verleden zorgen voor de nodige sfeer en ontroering tijdens dit namiddag- of avondprogramma.Wedden dat je Micha’s hits stuk voor stuk zal kunnen meezingen? En nu de feestdagen er stilaan maar zeker aankomen, stelde Micha voorkomende winter (2019) een aangepast kerstprogramma samen.

 

‘Micha Marah Zingt (Nog Altijd) is ideaal voor uw seniorennamiddagen, 11 jul-vieringen en kersthappenings.


 

 

Micha Marah Micha Marah

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl