Natalia

Eigenschappen

Prijs: Op aanvraag
Act: Pop
Doelgroep: Familiepubliek

Contacteer

Natalia staat in 2013 tien jaar op de planken.    
 
Dat viert ze in april met een fonkelnieuw vijfde studioalbum en een maand later, op vrijdag 24 mei, met een spetterend verjaardagsconcert in de Antwerpse Lotto Arena. Op korte tijd heeft Natalia heel hard gewerkt en geknokt om haar droom in vervulling te zien gaan.        
 
Een pauze vooraleer met nieuw materiaal uit te pakken werd haar dan ook door haar fans gegund. Die zien het wachten in april 2013 beloond met een vijfde studioalbum, dat stevige pop zal bevatten van een sterk in haar schoenen staande en, zoals altijd, heel zelfverzekerde Natalia.   Op vrijdag 24 mei wordt het startschot gegeven van de Summertour 2013 met een groots verjaardagsconcert ‘Natalia 10 jaar’ in de Lotto Arena. Uiteraard zullen ook haar grote successen niet op het programma ontbreken. De fans bereiden zich nu al voor op een knaller van een feest!          
  
Na de Lotto Arena trekt Natalia met haar Summertour 2013 doorheen Vlaanderen met een onvergetelijk show!

Met haar vijfde studioalbum Overdrive slaat Natalia harder terug dan ooit. Welgeteld dertien – haar lievelingsgetal – meedogenloze mokers met bezwerende beats en beklijvende teksten. Zonder zwaarmoedig te worden evenwel. Of zoals ze het zelf zingt in de titelsong: I’m going overdrive. I’m kicking the floor and knocking down all of the doors. Now it’s quiet on the other side…

Natalia Natalia

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl