Tom Dice

Eigenschappen

Prijs: Vanaf ******
Act: Pop
Doelgroep: Familiepubliek

Contacteer

Tom Dice is naast zanger ook een uitstekende muzikant en songwriter. Tom werd bekend door het VTM-programma ‘X-Factor’ en vertegenwoordigde ons land op het Eurovisie Songfestival in 2010, met het ingetogen en oprechte ‘Me And My Guitar’. Hij eindigde tijdens de halve finale 1ste (!) en tijdens de grote finale knap zesde.

De jonge singer-songwriter TOM DICE kan al terugblikken op een rijk gevuld artiestenleven, één waar doorwinterde barden pas aan toekomen als ze de kaap van de 40 naderen. Niet zo bij Dice. Hij zocht na het succes van ‘Me and my guitar’, de albums ‘Teardrops’ en ‘Heart for sale’, een succesvolle songfestival doortocht, een gesmaakt duet met de Franse Elisa Tovati (‘Il nous faut’), support van Taylor Swift en veel spelen in binnen- en buitenland de luwte op.

 

Vier jaar later is TOM DICE klaar voor een groots muzikaal verhaal met zijn nieuwe album: ‘I’ve come a long way’, met de vooruitgeschoven single ‘Hey There Sister’.
Dice wist zich geïnspireerd door een aantal helden: John Mayer is niet veraf, net zomin als Ryan Adams, en grote voorbeelden Springsteen en Clapton.

ZIE OOK THE STARLINGS

 

 

Tom Dice

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl