Boogie WonderBand

Eigenschappen

Prijs: Vanaf ******
Act: Disco
Doelgroep: Familiepubliek

Contacteer

"… dansen op de top van de vulkaan, één nacht narcistisch glitteramusement als vlucht uit een door de crisis alom geteisterde wereld…”
Vroeger was het simpel: ofwel ging je plat voor de feelgood - disco van one hit-wonders gehuld in huidenge sous-pullekes* en foute kapsels; ofwel trok je met enkelstrakke jeans en nog foutere haartooi naar patchouli-getinte rockfuiven.
Gaan picknicken met het andere kamp was absoluut not done. Inmiddels zitten we met een nieuw millennium opgescheept en werden alle grenzen wat vager Opluchting en shivers doorheen de spines van gouden, zilveren, en verloren NIX-generaties. Want disco mág weer… en is zelfs springlevend.

Boogie WonderBand :
Het land van glamour en glitter, van feilloze stemmen en dito danspasjes,
van "herinnert u zich deze nog… ?!”.

Boogie WonderBand blaast je in één groove omver, verrast met precisie en mikt op lang vergeten ingewanden in de onderbuik.
Nooit klonken covers zo juist en eigentijds.
Sluit de ogen en zweer dat Earth, Wind & Fire zelve je gehoorgang penetreert.
Open de ogen en waan je in de overdonderende nabijheid van The Jackson Five.
En weet vooral dat ABBA, Chic, The Beegees en tientallen andere partywonders genadeloos inhakken op uw emotionele en fysieke conditie.

Ja, dat zelfs dagen later nog nummers als "Disco Inferno”, "I Will Survive”, ”Celebration”, "Relight My Fire”, uw knieën doen opveren.

Boogie WonderBand is met een prominente plaats voor het vestimentaire detail – een zwetend podium vol met 4 professionele muzikanten en 3 geoliede leadvocals.

 

Boogie WonderBand

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl