MENT Party Band

Eigenschappen

Prijs: Vanaf ******
Act: Nederlandstalig
Doelgroep: Familiepubliek

Contacteer

De MENT PARTY BAND is meer dan een gewone coverband.
De band is verbonden met muziekzender Ment tv, de meest bekeken digitale zender van Vlaanderen.

Frontman is acteur/zanger David Michiels.
Je kent hem wellicht als Wim uit Familie. Maar David speelde ook verschillende jaren naast Jacques Vermeire in Verschoten en zonen, speelde gastrollen in series als De Zonen van Van As, Spoed, F.C. De Kampioenen, De Kotmadam, Flikken, Zone Staden Aspe.
David speelde daarnaast ook mee in tal van theater- en musicalvoorstellingen zoals Peter Pan en De Drie Biggetjes en maakte hij deel uit van de vtm Soap Band.

 

Deze dynamische live band met 4 topmuzikanten (onder muzikale leiding van Marc Cortens) brengt de grootste en beste hits in zalen, feesttenten én in openlucht in een set van 1x90 min.

Alle grote Vlaamse en Nederlandse hits worden in origineel klinkende dansbare en meezingbare medleys gegoten. En ze brengen één van de Ment gezichten (bijv. Eveline Cannoot) mee voor een spetterend gastoptreden.

 

Op het repertoire staan liedjes als: Marijke, Dromen zijn bedrog, Laat het gras maar groeien, Ik wil je, Als de nacht verdwijnt, Dos cervezas, Laat de zon in je hart, Jij doet de wolken verdwijnen, Heb je even voor mij, Zij gelooft in mij, Een beetje verliefd, Mooi ’t leven is mooi, Ik krijg een heel apart gevoel vanbinnen, Soldiers of love, Het kleine café aan de haven, Hij speelde accordeon, de Marie Louise, Ik mis je elke dag, Jij bent de zon, Ik mis je zo, Sexy als ik dans, Ik hou van U enz….
Al deze nummers worden in medleys gespeeld - in soms verrassende arrangementen - maar steeds herkenbaar, meezingbaar en boordevol ambiance.

In de uitkoopsom zit ook steeds een campagne met 85 tv spots op Ment en een gastoptreden van een Ment gezicht (meestal Eveline Cannoot).

MENT Party Band MENT Party Band

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl