The Expendables

Eigenschappen

Prijs: Vanaf ******
Act: Allround
Doelgroep: Familiepubliek

Contacteer

De feestelijke cover-partyband « The Expendables » is opgericht rond een aantal topmuzikanten uit de Belgische muziekscène. De sympathieke Expendables brengen gepassioneerd pittige en energieke interpretaties van gekende hits en zetten elk feest in vuur en vlam op de golven van funk, disco, dance, rock en pop.

Sinds 2012 is het de eer aan Isabelle A om de gloednieuwe zangeres van The Expendables te zijn. (voordien Sofie Van Moll) Sensuele Isabelle A met prachtige stem en diva-uitstraling voert strijd op het podium met de ruige, rockende Filip Bollaert. Charme en ervaring, gemixt met good-old rock&roll.
Zowel oud als jong worden verrast door de swingende en rockende performance van The Expendables.
De nieuwe wervelende show « Isabelle A gets Expendable » brengt een mix van covers van recente hits, klassieke meezingers en dansnummers: ambiance gegarandeerd. Isabelle A brengt hierin niet haar Nederlandstalige hits doch pittige Engelstalige covers.

Eens op het podium, staan The Expendables voor muzikaal en theatraal vermaak, in dienst van het publiek en de dansvloer brengen ze enthousiast hun hippe playlist. Isabelle A gooit meteen al haar vrouwelijke charmes in de strijd en toont girlrock met oa. Lady Gaga, Christina Aguilera,..

Filip bouwt op een grappige manier aan zijn "stardom" met stevige rocknummers van oa. Kings of Leon, INXS, Justin Timberlake, Black Eyed Peas maar toont ook zijn gevoelige kant met nummers als "Wonderful Tonight" van Eric Clapton.
Joost trommelt er op los en zet het feest op z’n kop!

The Expendables

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl