Freres Deluxe

Eigenschappen

Prijs: Op aanvraag
Act: Hip-Hop
Doelgroep: Oudere jeugd

Contacteer

Frères Deluxe, een dj duo met massa's ervaring. Met meer dan 10 jaren vol uitzinnige dj sets op de teller voelen Isabeau & Maarten het publiek als geen ander aan. In een opwarmsetje weten ze de muzikale melk te serveren die zelfs de aan de bar vastgelijmde kitty cats richting spotlights lokt. Ze hebben de reputatie met een keur aan eigen edits en mash-ups de partyvibe exponentieel op te bouwen en voelen feilloos aan met welke tonale trap in de notenwinkel ze de dansvloer nog nét iets langer op kooktemperatuur houden.
 
Buckle up voor een helse rit door Funkytown met dit duo aan de 'wheels of steel', want het mixtempo van de Frères ligt verschroeiend hoog. Met hun krachtig mengsel van hiphop, rock, electro, house, dub & drum-'n-bass in de tank scheuren ze je richting verleden, heden én toekomst. De seventies en eighties-platen liggen dan wel steevast in de kofferbak, met de hipste club- en dancetracks in het vizier schieten deze muzikale broers steeds raak.
 
Van de kleinste cafés in hometown Gent tot de grootste festivals (I Love Techno, Werchter, Dour, Polé Polé) en de hipste clubs (Culture Club, Fuse, Silo, Red&Blue): Als je de Frères Deluxe nog nooit hebt gehoord of gezien zit je waarschijnlijk liefst thuis op de bank. Zonder radio of tv dan wel, want ook op zenders zoals Jim, TMF en Studio Brussel maakten de boys al het mooie weer. Dringend tijd om van die bank af te komen, de Frères zijn er ook voor toekomstige fans!

Freres Deluxe

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl