Berdien Stenberg

Eigenschappen

Prijs: Vanaf ***
Act: Klassiek
Doelgroep: Familiepubliek

Contacteer

Berdien Stenberg heeft inmiddels haar sporen zowel in de klassieke als de meer populaire muziek meer dan ruimschoots verdiend zowel in Nederland als op de grote internationale podia.

Berdien toert opnieuw in Nederland en Vlaanderen met een aantal nieuwe programmas - waarin zij ook verhalende teksten heeft verweven.
Deze teksten zijn geplukt uit haar autobiografische roman, dewelke in februari 2014 aan het grote publiek wordt voorgesteld. : met een lach en een traan zal zij ieders hart weten te beroeren.

Haar shows kunnen "op maat" worden aangepast : kamermuziek, licht klassiek tot klassiek, filmmuziek, evergreens tot zeer populair... alles blijft een luchtig sfeer uitademen - afgewisseld met pakkende verhalen.

Wat mag U zoal verwachten ???
We laten Berdien even zelf aan 't woord :

"Ik heb - als musicus en als mens - al een heel leven achter de rug.
Ik blik op een prettige manier terug naar wat is geweest…
Tussen de prachtige muziekstukken, waarbij ik aan de vleugel wordt begeleid door Rie Tanaka, verhaal ik - met de nodige humor - over de jaren, die achter mij liggen.
Zo vertel ik o.a. over - hoe verliefd ik werd tijdens m'n eerste tournee naar Japan en m'n romance met een Frans violist.
Maar ook over m'n ontmoeting in Parijs met Richard Claydermann en hoe ik maandenlang door Europa trok samen met James Last.

Het is een muzikale voorstelling die wordt opgeluisterd met verhalen, die af en toe hilarisch zijn - maar ook een snaar zullen raken :
bijvoorbeeld wanneer ik vertel over m'n borstkanker en hoe ik die overwon.
En opnieuw komt daar humor om de hoek kijken, want dat bleek nou precies het wapen om mijn ziekte succesvol te bestrijden.
En steeds zijn daar dan weer de magische fluitklanken - waar het publiek op zal kunnen wegdromen.

Ik speel mooier dan ooit tevoren – vind ikzelf…. In m'n "fluitspel” hoor je mijn grote passie voor het leven."

 

Berdien Stenberg Berdien Stenberg

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl