The Great Pretenders

Eigenschappen

Prijs: Vanaf *****
Act: Close-Harmony
Doelgroep: Familiepubliek

Boekingsmogelijkheden

Live On Tape * 2x 60' (* * * * *)
Live - 2x 60' (* * * * * *)
Gastoptreden (Op aanvraag)
Kerkconcert (Op aanvraag)

Contacteer

Ergens in juni 2011 ontstaat het idee: een close-harmonygroep met vijf (klassiek geschoolde) heren die de uitdaging aangaan met het beste van de sixties! Een hele zomer lang rijpt het plan, koortsachtig wordt gezocht naar de zangers en naar wat hen uiteindelijk zal binden. Oktober 2011 is de 'blend' perfect: The Great Pretenders zijn een feit.

Natuurlijk zijn deze vijf heren (bas, bariton, drie tenoren) schatplichtig aan hun grote voorbeelden, maar ze voegen er de wonderlijke alchemie van de close harmony aan toe en meer 'let's pretend': milde ironie tussen de lijnen, een vleug intelligente scherts, choreografie met een knipoog. Ze pretenderen alles aan te kunnen, zowel 'classic oldies' ("Only You”, "Ramona” e.a.), als lichtvoetige rock 'n roll, maar evengoed geweldige songs uit de Golden Sixties ("Sugar Baby Love” e.a.).

Tune and groove zijn graag 'retro', maar het belet hen niet ook hedendaags repertoire te tackelen (Stromae!).

De uitdaging van The Great Pretenders is even simpel als complex: het publiek bekoren met schitterende nummers en de magie van vijf perfect uitgebalanceerde stemmen. Het resultaat is een "zelden gehoorde rijkdom aan klank en kleuren” (pers). En of het publiek dit weet te smaken!

The Great Pretenders The Great Pretenders The Great Pretenders

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl