Engelbert Humperdink

Eigenschappen

Prijs: Vanaf *
Act: Crooners
Doelgroep: Familiepubliek

Contacteer

Vlaanderen is een warme croonerstem rijker ...

Deze 29-jarige jongeman uit het Waasland begint het allemaal al grasduinend in de platencollectie van zijn grootouders. Het is zijn grote droom om op een dag deze muzikale pareltjes zelf nieuw leven in te mogen blazen.

Hij ontwikkelt een grote bewondering voor de croonermuziek en boekt meteen succes wanneer hij zijn eerste prille pasjes op het podium zet. Zijn unieke klankkleur wordt meteen enthousiast onthaald door het publiek en de eerste plaatselijke optredens zijn al snel een feit.

Tijdens een korte carrière in het Londense hotelwezen wordt hij opgemerkt door de manager van de hotelketen. Die werft hem meteen aan om de muzikale omlijsting van talrijke prestigieuze feesten te verzorgen.

Omdat het bloed nu eenmaal kruipt waar het niet gaan kan, besluit hij in 2010 terug te keren naar zijn vaderland en zich ten volle te concentreren op een toekomst als professioneel zanger. Hij tekent zijn eerste platencontract en maakt kennis met een handvol professionals die hem begeleiden in zijn weg naar het succes.

Vele optredens en interviews volgen en krijgt hij de kans om zijn grote idool, Engelbert Humperdinck, persoonlijk te ontmoeten en is sindsdien vastbesloten om volop in zijn muzikale carrière te investeren.

Engelbert Humperdink Engelbert Humperdink Engelbert Humperdink Engelbert Humperdink Engelbert Humperdink

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl