Els Tibau

Eigenschappen

Prijs: Op aanvraag
Act: Niet van toepassing
Doelgroep: Alle geïnteresseerden

Contacteer

In 1994 staat Els Tibau (14 april 1974) voor het eerst in de spotlights als finaliste van de prestigieuze modellenwedstrijd ‘Look of the year’. De 20-jarige blondine onderscheidt zich door haar natuurlijke flair, sterke persoonlijkheid en hoge x-factor.
Els gaat voluit voor een carrière als mannequin-model. Ze holt van het ene defilé naar het andere, poseert voor ontelbare fotoshoots en figureert in 1995 in de zomertrailer van VTM.

Een jaar later neemt haar leven een nieuwe wending. Els wint met glans de nationale missverkiezing ‘Miss Belgian Beauty’ en mag twaalf maanden lang het felbegeerde kroontje dragen. Ze trekt naar Aruba voor de opnames van de badpakkenspecial van P-magazine en wordt razend populair in Vlaanderen. Haar vlotte actes de présence en tv-optredens gaan niet onopgemerkt voorbij. Eind 1997 gaat Els Tibau aan de slag als omroepster bij VTM.

Op het televisiescherm presenteert ze met Elke Vanelderen het reportagemagazine ‘Hart van Vlaanderen’. Els is een graag geziene gaste in het Swingpaleis en praat met Jos Ghysen het programma ‘Zondag Josdag’ aan elkaar. Daarnaast neemt ze de presentatie van talrijke modeshows, gala’s en productlanceringen voor haar rekening.

Els Tibau profileert zich hoe langer hoe meer als een toppresentatrice. De opdrachten blijven binnenstromen: de promotietour van de muzikale talentenjacht ‘Idool’, de finale van ‘Miss Belgian Beauty’, de kusttournee ‘Zomeraperitief’ en ga zo maar door.
Na tien jaar trouwe dienst bij VTM verhuist Els naar VijfTV. In het voorjaar van 2008 gaat een langgekoesterde droom in vervulling: ze presenteert haar eigen tv-programma ‘Droomhuis onder de zon’. Eind 2009 tekent Els bij de digitale muziekzender Anne, waar ze ‘Anne unplugged’ en de ‘Anne showcase’ presenteert. In 2010 maakt Els de VIJFtv kijker wegwijs in de mooiste steden van Vlaanderen in het wekelijkse City Visit programma "Weekendje Weg”.

Veel vooraanstaande bedrijven doen vandaag de dag een beroep op Els. Ze is de ambassadrice en het gezicht van onder meer Hulchi Belluni (juwelen), De Cock (spa’s/sauna’s), Farouk Systems (haarcosmetica) en siert diverse reclamecampagnes als schitterende eye-catcher. Els springt ook in het oog als het sportief boegbeeld van Le Coq Sportif en de Zumba Roadshow, dé fitnesshype.

Last but not least draagt Els het hart op de juiste plaats. Ze zet zich belangeloos is voor Het Rode Kruis, Clinic Clowns en verenigingen voor coeliakiepatiënten en autistische kinderen.

Els Tibau

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl