Connie Neefs

Eigenschappen

Prijs: Vanaf **
Act: Nederlandstalig, Retro
Doelgroep: Senioren

Boekingsmogelijkheden

LIve met pianist - 1x75'/2x45' (* *)
Gastoptreden (Op aanvraag)
Presentatie (Op aanvraag)
Kerkconcert (Op aanvraag)

Contacteer

PROGRAMMA : 65-jaar TV programma 

Tijdens Villa Vanthilt zong Connie 'Even geduld, de filmlas is gebroken', een nummer van de legendarische Jef Burm. Er volgden heel veel positieve reacties. Het liedje van deze TV-pionier was duidelijk niet vergeten en maakte heel wat los bij het publiek. Dat was voor Connie de aanleiding om een nieuw liedjesprogramma te maken.

Op 31 oktober 1953 doet het fenomeen Televisie haar intrede in Vlaanderen. Vanaf die dag worden in steeds meer huiskamers stoelen en tafels aan de kant geschoven om plaats te maken voor een nieuw meubel: de TV. Altijd meer mensen keken naar dezelfde uitzendingen zoals het Nieuws, het weerbericht en amusementsprogramma’s. Iedereen die vanuit de studio’s van het Flageygebouw op de buis kwam was op slag in heel het land bekend:Schipper naast Mathilde, Armand Pien, Nonkel Bob,Tante Terry, Tony Corsari, maar ook Bonanza en zoveel meer. 


Connie Neefs duikt in 65 jaar TV-geschiedenis met zeer herkenbare liedjes, anekdoten, een korte quiz en beelden vanaf de beginperiode van de Vlaamse Televisie. Connie wordt muzikaal begeleid door pianist Eric De Vos.

Dit programma kan uitgebreid worden met gastartiesten. 

 
Connie Neefs

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl