Dennie Damaro

Eigenschappen

Prijs: Vanaf *
Act: Schlagers
Doelgroep: Senioren

Contacteer

Dennie schuimt al 25 jaar met succes het Vlaamse -en Nederlandse land af om met zijn ambianceliedjes menig feest of evenement in lichterlaaie te zetten
Zijn fanclub (+/- 500 leden) bestaat reeds 23 jaar en heel wat trouwe fans volgen zijn vele optredens dan ook op de voet.
Dennie is een geboren entertainer die de steile opgang van de schlagermuziek in Vlaanderen van zeer dichtbij heeft gadeslaan.
Dennie is met z'n aangepast en gevarieerd liedjesprogramma ook een veel gevraagd artiest voor het opluisteren van namiddag -en seniorenshows.
Ook is het zeker en vast een aanrader om Dennie met zijn mooie, unieke en uitgebreide kerstrepertoire te boeken voor uw kerstshows!
Voor zijn single "Het Schlagerlied" (Universal/2012) verzamelde Dennie een karrenvracht aan titels van de grootste schlagers, puzzelde deze op fantastisch e wijze in mekaar tot een leuke tekst en maakte er een instant schlager-hit van!

"Het Schlagerlied" van Dennie Damaro stond vanaf april 2012 maar liefst 15 weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 10 en de radio 2 Vlaamse top 10 (2 weken op nr 2)!Vorige single "Donkere ogen" (Cnr/2012) stond 4 weken (okt-nov 2012) in de Vlaamse Ultratop 10! Nieuwe cd-single "Marieke" (Dennie Damaro & Paul Severs) deze week op nr 2 in de Vlaamse Ultratop 10!   

Dennie Damaro

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Graag nodigen wij u uit gratis in te schrijven in onze nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van onze artiesten en allerlei nieuwigheden en "hot items".

Neem contact op
© 2024 Karel Van Den Broeck | Website door Linqq.nl